Firmaet Hadsten og Omegns Beslagsmedie ApS blev grundlagt i September 2002 efter endt læretid hos Madsen og Sørensen I/S, som dengang bestod af beslagsmedene Jesper Sørensen og Kim Madsen. Maj 2008 ophørt som Aps, videreført som privat firma.

Mit store ønske var at etablere en dynamisk forretning, hvor kunden skulle være i højsædet, og hvor jeg ville have mulighed for at have hjertet med i arbejdet. Indenfor disse rammer ville jeg da kunne skabe et forum, hvor det faglige og det personlige ville gå op i en højere enhed.

Jeg synes selv, at dette er lykkedes for mig, og derfor glæder jeg mig hver dag, til at komme på arbejde. Det er denne arbejdsglæde, som jeg helst ikke vil gå på kompromis med, for den kan kun være til gavn for mine kunder, hestene og ikke mindst jeg selv.

Jeg sætter en ære i at udføre et fagligt korrekt stykke arbejde i overensstemmelse med kundernes ønsker og hestenes behov, og mit grundprincip er, at alle vanskelige situationer kan vendes til positive oplevelser. Jeg mener, at der findes noget godt i alle dyr og mennesker, også selv om at det ikke altid ser sådan ud. Denne holdning ligger til grund for mit arbejde og mit livssyn. Kundeplejen ligger som sagt i højsædet, og der skal være tid til at kunne tale sammen under og efter arbejdet. Jeg sætter pris på en god dialog, og vil gerne have at kunden tager en snak med mig, hvis kunden ikke er tilfreds eller bare er usikker på om arbejdet er udført korrekt. På den måde giver man smeden en chance for at kunne forsvare sit arbejde.

Mit incitament for at blive smed ligger helt tilbage til mine unge år, hvor jeg fattede stor interesse for travheste. Denne interesse har fulgt mig lige siden og er kun blevet større med årerne. Jeg avler selv travheste derhjemme og har stor fornøjelse af at følge dem i træningen for til sidst at se dem løbe på banerne i de store og små løb i ind- og udland. Jeg sætter også en ære i at være den første, som introducerer dem til vognen og de første små køreture.

Jeg har efterhånden oparbejdet en stor erfaring med heste og deres adfærd, og dette bruger jeg aktivt i enhver situation med heste og selvfølgelig også i selve situationen med at sko hestene. Hver hest har sin egen adfærd og personlighed, og det skal der der være tid til at tage hensyn til.

Jess Schulze, beslagsmed